home | contact
     
         
 

Eetlokaal In den Swarten Hondt

Gilde Wandelingen Haarlem

Grote Sint Bavo Kerk

Parfumerie InFine

Paardentram

Rondvaarten Haarlem

Living History

Segway Tours

Molen de Adriaan

Kralen en Workshops

Geuren en Kleuren
Parelknopen en Zilverkleien

boeke
 


In het fraaie monumentale pand aan de Gedempte Oude Gracht in het centrum van Haarlem bevindt zich het eerste In Fine parfumhuis van Nederland. De uitgebreide In Fine collectie bestaat uit 54 karakter parfums, ontwikkeld door ‘Maitre Parfumeur’ Jean Patout.

Tijdens een bijzondere parfumproeverij ontdek je welk parfum écht bij je past én wat dat zegt over je karakter... een unieke manier om te ontdekken wat een goed gekozen parfum voor u kan doen.

Een leuke en aparte belevenis voor vrienden, vriendinnen, familie of collega’s(teambuilding). In een sfeervolle omgeving en op een speciale manier kiest u een passend parfum uit de collectie. Elk parfum heeft een verhaal, uw favoriete parfums worden in de groep besproken, dat levert een ludiek, verrassend en soms ontroerend moment op.

Uiteraard zijn wij ook prima geschikt voor individuele bezoeken.

Matinee:
vanaf 4 personen: Een parfumproeverij gecombineerd met een ontbijt of lichte lunch. €56,- p/p (inclusief een 50ml parfum en ontbijt/lichte lunch.) Dit arrangement duurt ongeveer 2 ½ uur.

Soiree:
vanaf 4 personen: Tijdens de parfumproeverij genieten van een ‘aangeklede’ borrel. € 56,- p/p ( inclusief 50ml parfum, hapjes en drankjes) Dit arrangement duurt ongeveer 2 ½ uur.

(prijswijzigingen voorbehouden)

Voor informatie & boeken:
M 06 253 50 919
T 023 76 169 76
Mailen naar: info@groepsuitjehaarlem.nl

Voor informatie & boeken:
M 06 144 92 123
T 06 144 92 123

 

© 2010 Groepsuitje Haarlem • T 06 144 92 123 • E info@groepsuitjehaarlem.nl