home | contact
     
         
 

Eetlokaal In den Swarten Hondt

Gilde Wandelingen Haarlem

Grote Sint Bavo Kerk

Paardentram

Rondvaarten Haarlem

Living History

Molen de Adriaan

Kralen en Workshops

Geuren en Kleuren

Parelknopen en Zilverkleien


boeke

 


Kralen & Workshops
Bij de workshops van Eveline Clous staat gezelligheid voorop. Gezellig met een groep vriendinnen, collega's, sportclub of familie een paar uurtjes fröbelen en bij kletsen onder het genot van kopje koffie/thee en/of een hapje en een drankje. Alle workshop gaan op afspraak! De kosten van de workshops zijn incl. het gebruik van staaldraad, bevestiging materiaal, rijgboord, tangen en lijm, instructie & begeleiding en er is altijd koffie-thee-limonade… en iets lekkers.

Workshop locatie "Maison de Parfum In Fine"
Deze workshop is in de schitterende huiskamer van Maison de Parfum In Fine aan de Gedempte Oude Gracht in Haarlem. Hier in het fraaie monumentale pand in een sfeer van rust en huiselijke gezelligheid gaat u één sieraad maken dat u graag zult gaan dragen.
Deze workshop is vanaf 4 pers. (maximaal 8 pers.) op afspraak. De kosten bedragen € 22,50 per persoon incl. materialen en duurt 2.5 uur.

Combineren van workshops
Misschien wilt u een combinatie maken met meerdere workshops? Kijk ook op www.parfumeur.nl. Of wilt u de workshop afsluiten met een glas wijn en een (warm) hapje, lunch of high tea? ...neem contact op voor een passend voorstel.

Voor informatie & boeken:
M 06 144 92 123
T 06 144 92 123

Mailen naar: info@groepsuitjehaarlem.nl

Workshop KIDZZZ (8 tot 12 jaar) op locatie!
Deze workshop vindt plaats bij u thuis of op een andere locatie met minimaal 6 en maximaal 10 kinderen.
De kinderen hebben keuze uit 2 tot 3 modellen en gaan in 1.5 á 2 uur tijd met eigen inbreng betreft kleur, kralen en bedels een sieraad maken dat ze graag zullen gaan dragen.
De kosten bedragen € 15,- per persoon incl. materialen.

Workshop op Maat!?

Als extra service kan ik ook helpen bij het organiseren van aanvullende activiteiten bv: Wilt u de workshop bij u thuis of op het werk laten plaats vinden of denkt u aan een grotere groep? Is er iemand jarig en wilt u slingers en moet er een taart komen?


 
 

© 2010 Groepsuitje Haarlem • T 06 144 92 123 • E info@groepsuitjehaarlem.nl